Tøj
  • Copyright © 2016 | Silkeborg IF af 1917 | Ansvej 110 8600 Silkeborg | Tlf. 86 82 45 66 | CVR. 37 49 59 64

Angående spillertøj, så skal det pointeres, at det er et tilbud til dem, der ønsker, at erhverve deres eget sæt med navn på.  Klubben stiller spillertøj til rådighed til kamp til medlemmer, som ikke ønsker, at købe deres eget sæt. Vi understreger, at når man vælger at købe et sæt spillertøj, så kan man ikke selv bestemme hvilket nummer spillersættet får. I Silkeborg IF spiller vi med unikke numre i hver årgang, så spillerne kan bruge samme nummer, selvom de eventuelt rykker rundt mellem holdene. 


Inden man bestiller, så bliver det muligt at prøve tøjet. Når tøjet skal prøves, vil både spillertøj og klubdragten være at finde i alle størrelser. Tøjet kan prøves i vestergadehallen efter aftale med træneren.


I år skal tøjet bestilles direkte ved vores leverandør. Vores leverandør sørger for, at tøjet kan bestilles direkte på deres hjemmeside og at det  bliver leveret via GLS til en pakkeshop nær dig. 


Bestil tøj via dette link:

HUSK! at notere i kommentarfeltet, når du bestiller:

- Silkeborg IF

- hvilket hold du spiller på

- hvilket navn du vil have på tøjet

(se evt. vejledningen nedenunder)


Link direkte til spillertøj:

http://sportup.dk/shop/spilletoej-106c1.html 

Link direkte til træningstøj

http://sportup.dk/shop/klubdragt-107c1.html 


Vejledning til bestilling af tøj:

Vejledning sportup.dk

Tøj


Her finder man information om klubbens tilbud ift. spillertøj og klubdragter m.m. Klubben forsøger at skaffe sponsorer løbende, så klubbens medlemmer kan sikre sig noget lækkert tøj af høj kvalitet til en forholdsvis billig penge.


Silkeborg IF - håndbold tilbyder vores medlemmer, at købe deres eget spillertøj, bold og klubdragt.


Klubben har i år indgået en aftale med en række sponsorer, der gør det muligt, at tilbyde tøjet til attraktive priser. Tøjet vil naturligvis blive leveret med sponsortryk på


Spille og klubtøj sæson 2020/2021 og 2021/2022: